Αρχική Κοινωνία «Δεν θα ήθελα να είναι η μητέρα μου στη θέση της Μαρίας Καρυστιανού»

«Δεν θα ήθελα να είναι η μητέρα μου στη θέση της Μαρίας Καρυστιανού»

0
«Δεν θα ήθελα να είναι η μητέρα μου στη θέση της Μαρίας Καρυστιανού»

Ο Μιχάλης Κλάψης είναι ένας από τους επιβάτες του μοιραίου τρένου της τραγωδίας στα Τέμπη. Ο ίδιος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής και όσα κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Καρυστιανού σε μια συγκλονιστική ομιλία.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού -που και η ίδια έχει χάσει το παιδί της στα Τέμπη- ήταν καθηλωτική, μιλώντας στην Εξεταστική.

«Με βλέπετε εδώ μόνη μου αλλά δεν είμαι. Φανταστείτε 57 ανθρώπους δίπλα μου και τις οικογένειές τους. 180 τραυματίες δίπλα μου. Ξέρετε τι είναι να παρακαλάς να έχεις το παιδί σου τραυματισμένο από το να το έχεις νεκρό; Να περιμένουμε για την ταυτοποίηση και μετά το χάος», είχε αναφέρει με δάκρυα στα μάτια για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Δεν θα ήθελα η δικιά μου μητέρα να είναι στη θέση της», είπε για τη Μαρία Καρυστιανού ο Μιχάλης Κλάψης, ο οποίος βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι και από την πρώτη στιγμή επιχειρούσε για να σώσει επιβάτες του μοιραίου τρένου. «Οι άνθρωποι που έχουν χάσει τους δικούς τους θέλουν δικαιοσύνη και με το δίκιο τους».

 

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/