Αρχική Παραπολιτικά Δωρεά μέχρι 500.000 ευρώ με πρωτοβουλία της Coca-Cola στο δήμο Τρικκαίων!

Δωρεά μέχρι 500.000 ευρώ με πρωτοβουλία της Coca-Cola στο δήμο Τρικκαίων!

0
Δωρεά μέχρι 500.000 ευρώ με πρωτοβουλία της  Coca-Cola στο δήμο Τρικκαίων!

Σε μία μεγάλη δωρεά προχωρά η coca-cola στην περιοχή μας η οποία θα υλοποιηθεί κατ΄εντολή της, από την CLOBAL WATER PARTNERSHIP- MEDITERRANEAN. .

Όπως έγινε γνωστό στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο η Επικεφαλής Εταιρικών Σχέσεων και Βιωσιμότητας της εταιρείας Εύα Χιώτη ήρθε σε επαφή με το δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά  τον οποίο ενημέρωσε για την πρόθεση της COCA COLA  να προχωρήσει  σε δωρεά ύψους μέχρι 500 χιλιάδων ευρώ, για την αντιπλημμυρική θωράκιση του δήμου, Η δωρεά θα αξιοποιηθεί για την υλοποίηση έργου  συλλογής όμβριων υδάτων στην περιοχή της Μπάρας και απομάκρυνσης τους μέσω της οδού Ζηλευτής στον αποδέκτη που είναι το κανάλι  της Μπαλκούρας.

Ο κ. Σακκάς μιλώντας στη “Λέσχη 97,6” αναφέρθηκε διεξοδικά στη δωρεά λέγοντας τα εξής « Η εταιρεία Coca Cola ήρθε σε επαφή μαζί μας, μέσω του στελέχους της και συμπολίτισσας μας Εύας Χιώτη, ώστε να προχωρήσει σε κάποιο μεγάλο τεχνικό έργο με δωρεά της εταιρείας. Κάναμε έπειτα μια μεγάλη σύσκεψη στη ΔΕΥΑΤ, μαζί με μηχανικούς της Coca Cola, και καταλήξαμε να προχωρήσουμε σε ένα μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο που θα ‘κουμπώνει΄ με τα αντιπλημμυρικά που ξεκινήσαμε εμείς στη Μπάρα. Συγκεκριμένα, με έναν μεγάλο αγωγό που καταλήγει στη Μπαλκούρα, θα λυθεί άπαξ δια παντός το θέμα που υπάρχει με τις πλημμύρες στην περιοχή της Μπάρας. Ο σχεδιασμός γίνεται με μεγάλη λεπτομέρεια και πολύ εξειδικευμένους επιστήμονες, θα χρηματοδοτηθεί από την εταιρεία με ποσό που θα φτάσει τις 500 χιλιάδες ευρώ , και εμείς θα έχουμε την επιστασία. Είναι εξαιρετική πρωτοβουλία και μακάρι να υπάρχουν κι άλλες τέτοιες ενέργειες.

Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία τη δωρεά, και μόλις περάσει και από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ θα ξεκινήσει το έργο.»