12.1 C
Trikala
Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήOpinionsΗ μαμά μου ο Ρούλης

Η μαμά μου ο Ρούλης

Σχετικά Άρθρα

Ημ/νια:

Του Νικολάου Ιωάν. Παπαγεωργίου

Ο τίτλος από το διαδίκτυο.

Η δασκάλα προς άτακτο μαθητή: Αύριο να έρθεις με την μαμά σου.

Μαθητής: Δυο μπαμπάδες έχω.

Δασκάλα: Και ποιος κάνει τη μαμά σου;

Μαθητής: Αυτή την εβδομάδα ο Ρούλης.

Πολύς θόρυβος μωρ’ αδερφέ μου. Επί τέλους ποιοι είναι αυτοί οι ομοφυλόφιλοι, που απασχολούν τελευταία την κοινωνία μας;

Άποψή μου ταπεινή πως και αυτοί είναι αξιοπρεπείς άνθρωποι, πνευματικοί, επιστήμονες, μεγαλοθεσίτες, χρήσιμοι κ.τ.λ. πλην με ιδιαιτερότητες. Εκεί τους έταξαν, πάρα τη θέλησή τους, η μητέρα φύσις και ο Πλάστης. Σε καμία περίπτωση δεν τους ρίχνουμε στον Καιάδα ή στα τάρταρα, αν και από πολλούς αυθαδώς υβρίζονται ως ψυχανώμαλοι και διεστραμμένοι. Τους ρώτησε κανείς αν ήταν επιλογή τους να γίνουν αυτό που είναι; Ασφαλώς όχι. Συμβαίνουν όμως και αυτά.

Οι παλαιοί μας έλεγαν πως έχουμε όλη τη ζωή μπροστά μας. Τώρα έχουμε και λίγη πίσω μας. Αυτό μας πείραξε;

Η μπάλα χάθηκε. Εμείς πάμε γενικώς κι όπου βγει.

Παραδίδων την γραφίδα μου παραθέτω, χωρίς χρονολογική σειρά, λεχθέντα κατά καιρούς από διακεκριμένους:

Άδωνις ο γνωστός: Οι αρχαιοέλληνες θεωρούσαν την ομοφυλοφιλία αισχράν πράξιν. Τί του ήρθε τελευταία και έγινε καθηγητής κατηχητικού, προκειμένου να διδάξει στους συνάδελφους του τα αντίθετα; Κακόγλωσσοι διαδίδουν πως συζεί με καρέκλες όποιου Υπουργείου βρει.

Μητροπολίτης Άνθιμος: Οι ομοφυλόφιλοι διαστρέφουν την ανθρώπινη φύση.

Αλέκος Αλαβάνος: Μας παραπέμπει στην δεύτερη επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς Κορινθίους όπου αναφέρεται πως η αγάπη στεγάζει τους πάντες χωρίς εξαιρέσεις. Ίσως σκοπίμως αγνόησε την προς Ρωμαίους επιστολή όπου ρητώς καταδικάζεται η ομοφυλοφιλία ως επαίσχυντο πάθος, αφύσικος σχέσις, και ασχήμια.

Κα Θεοδώρα Τζάκρη η οποία δεν είναι θετική στο ζήτημα της υιοθεσίας καθόσον τα παιδιά χρειάζονται την παράσταση των δυο φύλων.

Κος Στέφανος Μάνος που συνεχάρη τον τέως Δήμαρχο Αθηναίων κ Μπακογιάννη γιατί διέθεσε το πνευματικό κέντρο του Δήμου στους ομοφυλοφίλους, προτρέποντας τον να το διαθέσει και σε κτηνοβάτες.

Η Κορυφή του ιερατείου με τα καμώματά της που κράτησε πισινή κατά την πρόσφατη συνάντησή της με κορυφαίο πολιτικό παράγοντα του τόπου.

Ο κος Ασκητής που τελευταία μας επεσήμανε πως η προσέγγιση της προοδευτικότητας πρέπει να γίνεται με αργούς ρυθμούς και όχι απότομα.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς που ανέφερε πως ο χώρος διεργασιών των ομοφυλοφίλων ζέει και βρίθει μικροβίων, επικινδύνων για την υγεία των παρτενέρς.

Λάου – λάου λοιπόν προς την προοδευτικότητα.

Ο Κικέρων πριν χρόνια μας μήνυσε: Όσο πλησιάζει η κατάρρευση μιας αυτοκρατορίας, τόσο ποιο τρελοί είναι οι νόμοι της.

Και κάτι άλλο από τους μύθους του Αισώπου: Τον ενοχλούσε η αλεπού. Έδεσε στην ουρά της σφουγγάρι εμποτισμένο με λάδι και το έβαλε φωτιά. Για να γλυτώσει η παμπόνηρη, έτρεξε στα σπαρτά του τα οποία κάηκαν ολοσχερώς.

Και λίγο γέλιο: Νεαρός είπε στον πατέρα του πως παντρεύεται. Εκείνος τον ρώτησε: ποια παίρνεις αγόρι μου; Για να πάρει την απάντηση: Τον Μήτσο τον υδραυλικό. Και ο δύσμοιρος πατέρας: Μα αυτός είναι κομμουνιστής!!

Μεγάρχη 22 Ιανουαρίου 2024

Ροή Ειδήσεων

geogreen