back to top
25.6 C
Trikala
Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήOpinionsΜας πήραν αμπάριζα

Μας πήραν αμπάριζα

Σχετικά Άρθρα

Τροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό γυναίκας στον περιφερειακό της Τρικάλων – Καρδίτσας (φωτο)

Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό της γυναίκας οδηγού αυτοκινήτου...

Ποιος Τρικαλινός νεοδημοκράτης δηλώνει παρών για γενικός γραμματέας;

Μεγάλη αναταραχή ωραία κατάσταση έλεγε ο πρόεδρος Μάο, στον...

Γιατί δεν θα πέσουν οι τιμές

Στον Flash 99,4 fm στην Θεσσαλονίκη η Πολιτική και...

Ημ/νια:

 

του Νικολάου Ιωάν. Παπαγεωργίου

Διαφορετικά και σύμφωνα με την Σούρειον ρήσην «Κυρά Γιώργαινα γυρίστρα, κυρά Γιώργαινα μπεκρού, θα γενείς πομπή του κόσμου του μεγάλου και μικρού». Μας είπε και πολλά άλλα τέτοια ο Αριστοφάνης ο νεότερος.

Όμως οι γυροβολιές που τούτες τις μέρες πραγματοποιούν οι αρχηγοί όλων των κομμάτων, συνοδευόμενοι εν πολλοίς από άμεσα ενδιαφερομένους παλιούς [μερικοί απ’ αυτούς ήσκησαν τα ύψιστα καθήκοντα του ευρωβουλευτή για τρεις και άνω πενταετίες] και νέους εν δυνάμει σωτήρες μας, καλά κρατούν. Τώρα ποιος πληρώνει τα έξοδα της περιφοράς, αυτό είναι άλλο καπέλο. Οι υποψήφιοι πάντως σκοπεύουν κατ’ ευθείαν στα περίπου 2000.000 ευρουλάκια που θα καρπωθούν, σε περίπτωση εκλογής τους, μέχρι το τέλος της πενταετίας. Τολμώ να ρωτήσω: Γιατί δεν ΕΛΥΣΑΝ τα προβλήματά μας οι πεπειραμένοι παλαιοί; Απαντώ χωρίς αιδώ: Γιατί εμείς θέλουμε ΔΕΣΙΜΟ.

Οι κύριοι αρχηγοί, εκτός από τον τίτλο που εμείς τους δώσαμε, αλήθεια τι δουλειά κάνουν, αφού εδώ και ένα χρόνο κυκλοφορούν τάζοντες λαγούς με πετραχήλια;

Θα θα θα θα θα θα θα θα θα, σκάσε βρε παραμυθά τους λέει κάποιος. Αυτοί όμως το βιολί τους, υπενθυμίζοντάς μας πως έχουμε παιδιά να μεγαλώσουμε και πως θα μας παντρέψουν και βολέψουν την κόρη μας. Θα μας αυξήσουν τους μισθούς, θα κάνουν επενδύσεις, γήπεδα, σχολεία, νοσοκομεία, θα μειώσουν τον Φ.Π.Α, θα πατάξουν την αισχροκέρδεια.

Θα μας βολέψουν όλο το σόι, προφασιζόμενοι πως κανένας δεν αγίασε με τον σταυρό στο χέρι. Η μεγαλύτερη τους μαγκιά: Εάν αξιοποιήσουμε τη λαμoγιά θα έχουμε αμάξι και σπίτι τσάμπα, χιλιάδες ευρώ μισθό, πόσιν και βρώσιν μούχτι, αφού τα έξοδα θα τα πληρώνει το κοροΐδο ο λαός.

Και νάσου ο Αίσωπος που στο πόνημα του «Γεωργός δικέλλαν απωλέσας» μας λέει πως πρέπει να δυσπιστούμε σε όσους υπόσχονται όσα δεν ορίζουν.

Εμείς ντουγρού εκεί. Δια στόματος Λαέρτη απαντώ στο ερώτημα τι είναι η ελπίδα: ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΝΟΣ ΞΥΠΝΗΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Τι να περιμένει όμως κανείς από μένα, αφού όλη την ημέρα κοιμάμαι και το βράδυ πάω για ύπνο. Δεν θα ξυπνήσω ότι και να γίνει. Γι’ αυτόν τον μακρύ μου ύπνο φρόντισαν ταγοί του παρελθόντος που κατέστρεψαν την παιδεία μου και την ηθική μου.

ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ.

Μεγάρχη 4 Ιουνίου 2024

Ροή Ειδήσεων

geogreen
tsililis