back to top
17.5 C
Trikala
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤοπικάΟι πρώτοι των πρώτων από τα Τρίκαλα – Υποψήφιοι που συγκέντρωσαν πάνω...

Οι πρώτοι των πρώτων από τα Τρίκαλα – Υποψήφιοι που συγκέντρωσαν πάνω από 19.000 μόρια (ΟΝΟΜΑΤΑ –ΦΩΤΟ)

Σχετικά Άρθρα

Πανελλαδικές 2023: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την ενημέρωση των βαθμολογιών με SMS

Η ειδική εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου

Πανελλαδικές 2023: Τελευταία ημέρα εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ –  Δείτε τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Από το Σάββατο 17 Ιουνίου θα αρχίσουν -με τα Αγγλικά- οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων και θα διαρκέσουν έως τις 29 Ιουνίου

Ημ/νια:

Οι πρώτοι των πρώτων από τα Τρίκαλα, όπως προέκυψε από την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων από το υπουργείο Παιδείας που κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 19.000 μόρια!

Παναγιώτα Χρυσοστόμου

Αποφασισμένη στη μάχη των πανελληνίων εξετάσεων ρίχτηκε στις αρχές του μήνα, η μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων, Παναγιώτα Χρυσοστόμου. Πάλεψε και κατάφερε να κερδίσει το στόχο που έθετε τα προηγούμενα χρόνια με την είσοδό της, στο λύκειο. Στις πανελλήνιες εξετάσεις έσπασε κοντέρ και κατάφερε να συγκεντρώσει 19.375 μόρια. Η ίδια εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανακουφισμένη από το αποτέλεσμα και πλέον προετοιμάζεται για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού. Πρώτη επιλογή της, σχολές που σχετίζονται με την Εκπαίδευση.

Νικολέτα Καλαντζή

Η προσπάθεια για την Νικολέτα Καλαντζή, μαθήτρια του ΓΕΛ Βαλτινού, άξιζε το κόπο και το μεσημέρι της Πέμπτης, έφερε τα καλύτερα αποτελέσματα, σκορπώντας χαρά και ικανοποίηση στην ίδια, στους γονείς και στους καθηγητές της. Η Νικολέτα κατάφερε να συγκεντρώσει 19.350 μόρια, που της ανοίγουν το δρόμο για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Οικονομικό Βόλου. Σήμερα η 18χρονη μαθήτρια, γυρίζει πλάτη στο άγχος που βίωσε την τελευταία χρονιά στο λύκειο και εμφανίζεται ιδιαιτέρως χαρούμενη και ικανοποιημένη για την επιτυχία της.

Ευγγελία Κουφογιάννη

Όνειρο ζωής για την Ευαγγελία Κουφογιάννη, υποψήφια του 2ου ΓΕΛ, ήταν η Ιατρική Σχολή. Από το γυμνάσιο άρχισε να σκέφτεται τις σπουδές στην Ιατρική και πλέον πλησιάζει η στιγμή για να τις ξεκινήσει. Τα 19.300 μόρια που συγκέντρωσε στις πανελλήνιες εξετάσεις, θα κάνουν το όνειρό της, πραγματικότητα από τον Οκτώβριο. Μεθοδική μελέτη, πίστη στις δυνάμεις της και προσήλωση στο στόχο και το σημαντικότερο έχοντας στήριγμα γονείς και καθηγητές της, αποτέλεσαν το γεγονός για την συγκέντρωσης της τόσο υψηλής βαθμολογίας.

Θοδωρής Παπαευθυμίου

Μπορεί οι γονείς του, να ασκούν το επάγγελμα του εκπαιδευτικού, τον Θοδωρή Παπαευθυμίου, υποψήφιο του 1ου ΓΕΛ, τον κερδίζει η Ιατρική. Αυτός εξάλλου υπήρξε χρόνια τώρα ο στόχος του. Και ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται με τον καλύτερο τρόπο, μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Συγκέντρωσε 19.250 μόρια και ετοιμάζεται να ανοίξει πανιά για την Ιατρική Σχολή. Σκοπός του, να προσφέρει στον άνθρωπο, θεωρώντας την Επιστήμη της Ιατρικής λειτούργημα.

Νίκος Καψούρας

Θάρρος και υπομονή. Πίστη στις δυνάμεις του και συστηματική μελέτη, ήταν τα μυστικά του υποψηφίου του 2ου ΕΠΑΛ Τρικάλων, Νίκου Καψούρα. Συγκέντρωσε 19.230 μόρια και ετοιμάζεται να θέσει ως πρώτη επιλογή την Σχολή Αξιωματικών Πυροσβεστικής. Η άμεση επαγγελματική αποκατάσταση αλλά και η αγάπη του για το Πυροσβεστικό Σώμα, αποτέλεσαν την αφορμή για την εν λόγω επιλογή.

Φρειδερίκη Αναστασίου

Το ενδιαφέρον της για την Φυσική από τις πρώτες τάξεις του γυμνασίου ήταν έντονο για την Φρειδερίκη Αναστασίου, υποψήφια του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων. Πλέον είναι έτοιμη να εντάξει την σχολή στο μηχανογραφικό δελτίο, ώστε να ξεκινήσει τις σπουδές από τον Οκτώβριο. Και είναι βέβαιη η εισαγωγή της, μετά τα αποτελέσματα των βαθμολογιών. Τα 19.125 μόρια, ανοίγουν τις πόρτες της σχολής.

Ευτυχία Αδάμου

Δικαιώθηκαν οι κόποι χρόνων για την υποψήφια του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων, Ευτυχίας Αδάμου. Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα σε μια δεύτερη ευκαιρία και η Ευτυχία θέλησε να έχει. Προσπάθησε για δεύτερη χρονιά και τα πήγε περίφημα. Συγκέντρωσε 19.100 μόρια και ετοιμάζεται να διεκδικήσει μια από τις Ιατρικές Σχολές. Ένας στόχος χρόνος για την ίδια, που αγωνίστηκε αποφασιστικά για να τον κάνει πράξει και τα κατάφερε.

Ελισσάβετ Σιώζου

Πίστευε στις δυνάμεις της και δικαιώθηκε η υποψήφια του 2ου ΓΕΛ Τρικάλων, Ελισσάβετ Σιώζου. Συστηματικό διάβασμα για αρκετά χρόνια, πιο εντατικό το τελευταίο έτος, αλλά πάντα με μέτρο, κατάφερε να αποδώσει περίφημα στα εξεταζόμενα μαθήματα, συγκεντρώνοντας 19.050 μόρια. Σήμερα αρκετά ικανοποιημένη από την προσπάθεια, προετοιμάζεται για το μηχανογραφικό της με πρώτη επιλογή την Ιατρική.

Βαγγέλης Γαλάνης

Προσηλωμένος στο στόχο του υπήρξε χρόνια τώρα ο υποψήφιος του 2ου ΓΕΛ Τρικάλων, Βαγγέλης Γαλάνης. Συγκέντρωσε μέσα από συστηματικό διάβασμα και οργάνωση 19.020 μόρια και ετοιμάζεται να επιλέξει μια από τις Πολυτεχνικές Σχολές. Εμφανίζεται πλήρως ικανοποιημένος από τις αποδόσεις του και ευχαριστεί γονείς και εκπαιδευτικούς για την στήριξη.

Μαρία Αρέτου

Με πρόγραμμα στο διάβασμα αλλά και χωρίς ιδιαίτερο άγχος πήγε στις εξετάσεις οι υποψήφια του 2ου ΓΕΛ Τρικάλων, Μαρία Αρέτου. Και οι επιλογές της, δεν την πρόδωσαν. Αντιθέτως τα πήγε περίφημα συγκεντρώνοντας 19.000 μόρια σκορπώντας χαρά στην οικογένεια της και στους καθηγητές της. Η ίδια έχει λίγο χρόνο μπροστά της να σκεφτεί για την σχολή που θα επιλέξει, μέσα από τον Τομέα των Θετικών Επιστημών που επέλεξε ως υποψήφια των πανελληνίων εξετάσεων.

Ελισσάβετ Τσουρλή

Ως άθλος θα χαρακτηριζόταν η προσπάθεια της μαθήτριας του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων Ελισσάβετ Τσουρλή. Με προσωπικό διάβασμα που εντατικοποιήθηκε από το καλοκαίρι του 2022, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της φοίτησής της, στη Β’ λυκείου, αλλά και με την πολύτιμη βοήθεια των καθηγητών της, στο σχολείο, κατάφερε αυτό που δεν θα πίστευε κανείς. Συγκέντρωσε 18.925 μόρια, χωρίς απολύτως κανένα φροντιστήριο, παρά μόνο με την βοήθεια των καθηγητών της, στο 7ο ΓΕΛ και το προσωπικό διάβασμα. Η χαρά της ίδιας και των καθηγητών του σχολείου, σήμερα είναι απερίγραπτη. Όταν κανείς πιστεύει σ’ αυτό που κάνει και μάχεται σκληρά, ο στόχος είναι επιτεύξιμος. Και για την Ελισσάβετ πλέον είναι που ετοιμάζεται να επιλέξει το Φυσικό ή το Χημικό της Αθήνας ή κάποια Πολυτεχνική Σχολή.

Τρικαλινοί μαθητές που ξεπέρασαν τα 19.000 μόρια στο 1ο ΓΕΛ

Ροή Ειδήσεων

geogreen
tsililis