Αρχική Τοπικά Πράσινο φως για την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση του νοσοκομείου Τρικάλων

Πράσινο φως για την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση του νοσοκομείου Τρικάλων

0
Πράσινο φως για την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση του νοσοκομείου Τρικάλων

Υπογραφή σύμβασης για την Ενεργειακή Αναβάθμιση και Ανακαίνιση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου, έξι Κέντρων Υγείας της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, καθώς και για την ανακαίνιση του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη παρέστησαν σήμερα, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, στην υπογραφή σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και εγκαταστάσεων του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου και έξι Κέντρων Υγείας της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, που θα συνεισφέρει στην ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης.

Η διαδικασία έγινε με την επιμέλεια του ΤΑΙΠΕΔ που εκπροσωπήθηκε από τον εντεταλμένο σύμβουλο κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη, ο οποίος και ενημέρωσε αναλυτικά τον Υπουργό για την υλοποίηση του προγράμματος.

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, κ. Φώτης Σερέτης και ο εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρείας «ΒΕΡΜΙΟΝ Α.Τ.Ε.Ε.».