9.7 C
Trikala
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠόλη & ΠεριφέρειαΣτην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα αστυνομικοί από διάφορες χώρες

Στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα αστυνομικοί από διάφορες χώρες

Σχετικά Άρθρα

Στην ΟΡΑΣΗ το μοναδικό στην Ελλάδα διαθλαστικό Laser

Η κλινική ΟΡΑΣΗ διαθέτει το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ διαθλαστικό 𝗹𝗮𝘀𝗲𝗿 𝗧𝗘𝗡𝗘𝗢 𝟯𝟭𝟳 𝗠𝗢𝗗𝗘𝗟 𝟮 της 𝗕𝗔𝗨𝗦𝗖𝗛+𝗟𝗢𝗠𝗕

Κλειστό τμήμα της οδού Ασκληπιού στα Τρίκαλα σήμερα λόγω… ανέγερσης οικοδομής

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Επεισοδιακή η Πολιτική Γραμματεία – Αποχώρησε ο Κασσελάκης στην ομιλία Τεμπονέρα

Άρθρα, δημοσκοπήσεις, διάσπαση και κριτική έχουν ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα...

Τραυματίστηκε καθηγήτρια όταν καταπλακώθηκε από σχολικό πίνακα την ώρα που έκανε μάθημα

Ο σχολικός πίνακας κατέρρευσε και η άτυχη καθηγήτρια τραυματίστηκε...

Ημ/νια:

Στα πλαίσια τη εβδομάδας φιλίας που διοργανώνεται από το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως  Αστυνομικών, επισκέφθηκαν  τον Νομό μας την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023 συνοδευόμενοι από μέλη της Τοπικής μας εκδρομείς από  την Βραζιλία, Κολομβία ,Αμερική, Καναδά , Πορτογαλία ,Γερμάνια ,Σρι Λάνκα, Ιαπωνία,  Ρωσία και Κουβέιτ .

Επίσης την ίδια ημέρα  εκδρομή  πραγματοποίησαν  και 70  μέλη της Τοπικής Διοίκησης Λευκωσίας  με επικεφαλή τον Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος  Κύπρου και Υπαρχηγού Αστυνομίας της Κύπρου   κ. Δημήτριο Δημητρίου και τους συνόδευε ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Κατερίνης κ. Αθανάσιος Ρίζος με μελή του Δ.Σ. της Τοπικής του.

Με μέριμνα της Τοπικής μας άπαντες ξεναγήθηκαν σε  Μονές των Μετεώρων.

Επικεφαλής  όλων των αποστολών  ήταν ο Πρόεδρος τουΕλληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Βλάσης Βαλατσός, ο Γενικός Γραμματέας κ. Αχιλλέας Μπέγας, ο Ταμίας κ. Αχιλλέας Καλαμπούκας και ο πρώην Παγκόσμιος Αναπληρωτής Γραμματέας κ. Ιωάννης Πανούσης.

Την ξενάγηση των επισκεπτών  ανέλαβε η ξεναγός  κ. Δομινίκη Καλαφάτη.

Σε όλη την διάρκεια της εκδρομής μας την αποστολή  συνόδευε  η Γενική Γιατρός κ. Βέσελα Γιακιμόβα–Πολύζου.

Στην συνέχεια παρατέθηκε από το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα,γεύμα σε ταβέρνα της Καλαμπάκας, όπου παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων και πρώην Πρόεδρος της Τοπικής μας  Αστυνομικός  Υποδιευθυντής κ. Αλέξανδρος Αγραφιώτης ο οποίος βρισκόταν από την αρχή έως και την αποχώρηση των εκδρομέων στο πλευρό μας, ο Πανασιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης  Νεκτάριος Μητρόπουλος Ηγούμενος της  Ιεράς Μονής Παναγίας Σπηλιάς, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Διαμαντής Γκίκας με την Γραμματέα κ. Φωτεινή Μίχου ,ο  Γραμματέας της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας κ. Σπύρος Αναστασίου με μέλη της Τοπικής του και ο Αντιπρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ξάνθης  κ. Δημήτριος ΔετσαρΊδης.

Διαφήμιση

Η  Τοπική μας εκφράζει  τις ευχαριστίες της στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων για την πολύτιμη βοήθεια της ,στην Αδελφότητα της Μονής  Βαρλαάμ,  Άγιου Στεφάνου και Αγίων Θεοδώρων  για την υποδειγματική φιλοξενία, στην ξεναγό κ. Δομινίκη Καλαφάτη, στην Γενική Γιατρό  κ. ΒέσελαΓιακιμόβα–Πολύζου και τέλος στους συναδέλφους κ. Παναγιώτη Λαγούδη και κ. Νίκο Καραμπά του Α.Τ. Μετεώρων, οποίοι συνόδευαν τα λεωφορεία με τους επισκέπτες μας σε όλη τη διαδρομή τους, με τα ποδήλατα με τα οποία περιπολούν στα Μετέωρα.

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος​​​                                      Ο Γεν. Γραμματέας

ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος​​​              ΜΑΣΤΟΡΑΣ Μιχαήλ

Ροή Ειδήσεων

geogreen